PoliticăȘtirile 60m.RO

Băsescu rămâne în continuare un prefăcut

Gheorghe Tudor spune pe platforma Adevărul.RO că Traian Băsescu este un prefăcut atunci când se referă la problema clanurilor țigănești:

„Dar mi-am amintit repede că pandemia este în toată lumea şi că pe domnul preşedinte nu-l vedem,  la TV, doar atunci când nu vrea, aşa că domnul Băsescu rămâne în continuare un prefăcut şi nu oricare, unul cu experienţă”.

Acesta mai declară că pentru partidul lui Traian Băsescu este deja prea târziu:

„Da, şi eu cred că  peste şase luni va fi prea târziu, dacă, între timp, nu vom vedea la televizor arestări a „parte dintre clanurile ţigăneşti”, dar nu pentru România, ci va fi prea târziu pentru partidul domnului Traian Băsescu. Şi, sigur, peste şase luni va fi prea târziu pentru partidul domnului Traian Băsescu, dacă România va depăşi mai repede această criză şi alegerile locale şi  parlamentare vor avea loc anul acesta. Semne sunt, chiar destule!”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button