OpiniiSocial

Au terminat cu infractorii din partide, l-au arestat pe Vloggerul teribilist Colo pentru incitare la violență

Vloggerul Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, a fost arestat pentru incitare la violență. A făcut acest lucru după ce în mediul online a făcut o postare în care incita la violență împotriva tinerelor.

Din dorința de a putea acapara cât mai multe vizualizări a folosit un limbaj cam dur pentru această perioadă extrem de sensibilă: a vrut să arate cât de bărbat este el.

Afirmațiile lui Alexandru Bălan au incitat nemulțimirea celor care îl urmăresc și i-au adus nenumărate critici. Apoi ele au ajuns în presă și din presă direct la poliție, care pe data de 9 iunie 2020 au descins la locuința acestuia, lăsându-l fără de glas.

S-a făcut o reținere pentru 24 de ore, dar s-a făcut propunerea de arestarea prevedentivă pentru 30 de zile.

Vloggerul a făcut și declarații și își arată regretul, regretul că a fost arestat probabil:

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus Colo, adică Alexandru Bălan.

Iată cum te poate costa libertatea să vorbești de aiurea pe internet și să te dai mare, cât de mare bărbat ești tu. Pe de altă parte activitatea DNA a dispărut în totalitate, nimic nu se mai face, procurorii au uitat de marii politicieni români. Este adevărat că ei nu spun că dau femeile cu capul de pereți, pe de altă parte dau cu poporul român și interesele lui de pereți. Dar ce mai contează acum că se devalizează o țară, un buget de zeci de miliarde de euro, cât vloggerul Colo a fost prins, reținut și băgat la pușcărie.

Treburi importante mai are poliția în ziua de astăzi, dar am dori să vedem și noi niște priorități și să începem fie în ordinea realizării faptei, fie după gravitatea ei, nu după prezența pe prima sau ultima pagină a unui jurnal de știri.

Back to top button