Republica MoldovaȘtirile 60m.RO

Teatrul Național din Chișinău, prezent cu un spectacol online în cadrul Festivalului de la Sibiu

Teatrul Național „Satiricus I. L. Caragiale” din Chișinău va participa la Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu, care se va desfășura în perioada 12-21 iunie , într-o ediție specială online cu tema „Puterea de a crede”. La eveniment și-au anunțat prezența invitați online din 30 de state de pe cinci continente.

Astfel, Teatrul Național „Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta online, duminică, 14 iunie, spectacolul „Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov  în regia lui Alexandru Grecu. Acesta poate fi vizionat pe canalele festivalului (Facebook, Youtube, website), precum și pe pagina de Facebook a instituției.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor zece zile de festival vor avea loc circa 140 de evenimente. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este considerat cel de-al treilea cel mai mare festival de artele spectacolului din lume, după cele de la Edinburgh și Avignon. FITS este evenimentul care a pus România, prin Sibiu, pe harta europeană a destinațiilor de turism cultural.

Back to top button