Politică

PMP Brașov și-a prezentat candidații pentru Consiliul Local. Un medic, un coordonator al Avocatului Poporului, o fostă gimnastă și un rocker, pe lista scurtă propusă de Costel Mihai

Președintele PMP Brașov, Costel Mihai, a prezentat azi o parte din candidații pe care îi propune pentru Consiliul Local Brașov, în mandatul 2020 – 2024.  Pe lângă propria candidatură la Primăria Brașov, anunțată azi, Costel Mihai a prezentat opt dintre candidații PMP.  Ordinea pe lista de candidați va fi stabilită duminică, a declarat Costel Mihai. 

Printre propunerile pentru Consiliul Local se află fosta gmnastică Diana Chelaru, actuală antrenoare de gimnastică, Monel Puia, membrul formației Compact B și al trupei Coco, Gabriela Micioiu – arhitect urbanist, ing. George Antohe, director al Autorității Rutiere Române – Serviciul Teritorial Brașov, Georgiana Buta, specialist în educație, director al Grădiniței nr. 3 din Brașov, dr. Petru Gogon, medic co-fondator Polimed Brașov și Cătălina Dinu, cadru universitar la Facultatea de Drept a Universității Transilvania și coordonator al  biroului teritorial Brașov al Avocatului Poporului. 

Tot azi, PMP a anunțat că are și un nou secretar general la nivelul județului, în persoana fostului consilier local liberal, Ovidiu Sârghe. 
„Nu ne-am dorit să venim cu persoane dintr-un singur domeniu, ci să avem oameni profesioniști din mai multe categorii, ceea ce ne va ajuta să acoperim cât mai multe dintre necesitățile acestui municipiu. (…) Cred ca avem echipa cu care să putem aduce Brașovul pe primul loc. Sper ca și celelalte partide să facă acelasi gest ca și noi: să renunțe la politicieni și să aducă în prim-plan profesioniști. În final anunț că Mihai Costel și echipa sa va duce o campanie curată, făra atac la persoana. Eu și echipa mea vom răspunde, în schimb, la orice invitație de debatere pe probleme care privesc direct comunutatea brasoveană”, a declarat Mihai Costel. 

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button