Știrile 60m.RO

Ciolacu îl amenință pe Ponta că nu mai fac nicio alianță dacă liderul Pro România mai critică PSD!

Ciolacu a declarat că nu va mai accepta niciun atac asupra PSD sau a membrilor săi dacă Ponta mai vrea o alinață cu partidul pe care îl conduce.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică seară, că i-a transmis liderului Pro România, Victor Ponta, să nu mai atace partidul şi oamenii acestuia, dacă se doreşte realizarea unei construcţii politice comune. „A fost liderul acestui partid o perioadă bună şi acest partid, totuşi, i-a oferit şansa să fie candidat la alegerile prezidenţiale şi prim-ministru”, a afirmat Ciolacu.

„I-am spus şi la telefon domnului Ponta, au început să apară nişte excese şi parcă să ne facem că uităm trecutul avut şi în interiorul PSD şi l-am anunţat că eu nu o să mai accept acest lucru dacă dorim să construim ceva împreună”, a afirmat liderul PSD.

Întrebat ce nu va mai accepta, Marcel Ciolacu a răspuns: „Vreun atac asupra membrilor sau asupra PSD. A lăsat anumite nuanţe în stilul personal asupra PSD, lucru total incorent ţinând cont că a fost liderul acestui partid o perioadă bună şi acest partid, totuşi, i-a oferit şansa să şi fie candidat la alegerile prezidenţiale, cât şi să fie un prim-ministru, foarte adevărat, un prim-ministru bun”.

Sursa: www.romanialibera.ro

Back to top button