InternaționalȘtirile 60m.RO

Rolul de tată i-a readus traumele la suprafață Prințului William

Prințul William recunoaște că a avea copii a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața lui, deoarece a resimțit durerea de a-și pierde mama, pe prințesa Diana, când avea doar 15 ani.

William, acum în vârstă de 37 de ani, recunoaște într-un documentar despre fotbal și sănătate mintală, care va fi lansat joi, cum nașterea copiilor săi i-a retrezit trauma.

Prințul descrie cum moartea Dianei într-un accident de mașină din 1997 la Paris a fost „traumatică” pentru el și modul în care l-a făcut să se simtă rolul de tată, uneori „copleșitor” pe măsură ce amintirile reveneau înapoi, notează nypost.com.

„Să ai copii este cel mai important moment în care ți se schimbă viața”, a spus el „Cred că atunci când ai trecut prin ceva traumatic în viață. . . mi-a murit mama când eram foarte tânăr, emoțiile se întorc încet. ”

William consideră că paternitatea este „o etapă foarte diferită a vieții – nu există nimeni acolo care să te ajute și, cu siguranță, mi s-a părut, uneori, copleșitor. Emoțional, lucrurile ies din senin, lucruri pe care nu le așteptai vreodată sau de care poate credeai că ai scăpat”, adaugă William.

El le povestește celor trei copii ai săi – prințul George, 6 ani; Prințesa Charlotte, 5; și prințul Louis în vârstă de 2 ani – „constant” despre mama sa Prințesa Diana.

Back to top button