Opinii

Protest senzațional la Sebeș împotriva tăierilor ilegale. Presa cumpărată cu 40 de milioane de euro a lipsit – CURIERUL ROMÂNESC

La Sebeș a avut loc un protest impresionant. Sute de mașini cu steaguri tricolore au mărșăluit pe străzile din Sebeș.

De ce Sebeș? Deoarece acolo se află cancerul pădurilor românești, companiile austriece prelucrătoare de lemn.

Au fost români frumoși, tineri, bătrâni, copii.

Plecarea s-a făcut organizat din fața Kronoșpan și coloana de mașini a trecut prin toată localitatea.

Participanții la eveniment au cerut stoparea defrișărilor ilegale și exploatarea sustenabilă a resurselor naturale ale României.

Dar nu aceasta este cu adevărat știrea, deși evenimentul este unul important deoarece arată nemulțumirea românilor față de camioanele de pădure tăiată care străbat România.

Știrea este faptul că de la eveniment au lipsit absolut toate televiziunile și presa care a încasat excelenta sumă de 40 de milioane de euro. Cam atât costă libertatea de exprimare în România, o nimica toată dacă este să o împărțim la fiecare.

Evenimentul a fost însă bine preluat în mediul online devenind unul viral. Libertatea de exprimare s-a mutat din presa scrisă în mediul virtual, acolo unde resursele necesare difuzării informației sunt cu mult mai mici.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button