Știrile 60m.RO

George Simion, interviu pentru Daily Sabah: Trebuie o schimbare de direcție în conducerea europeană

Am avut plăcerea și onoarea ca zilele trecute să acord un interviu cotidianului Daily Sabah, una dintre cele mai importante publicatii din Turcia.

În cadrul delegației mele din Turcia, de săptămâna trecută, am fost în redacția celor de la Daily Sabah, acolo unde, în cadrul unui interviu, am abordat mai multe teme de interes despre Europa și partidul AUR.

Am vorbit în interviul pe care puteți să îl citiți integral AICI despre o schimbare de direcție în conducerea europeană și despre cele două curente din interiorul UE, cel globalist și cel suveranist, pledând pentru o Europă a națiunilor.

Asa cum le-am spus si jurnalistilor de la Daily Sabah, consider că alegerile europarlamentare din 2024 sunt cruciale și că există o bătălie ideologică care trebuie câștigată.

Curentul globalist încearcă să creeze un super-stat european condus numai de la Bruxelles, în timp ce mișcarea suveranistă, care ia avânt destul de rapid în aproape toate țările, pledează pentru o Europă a națiunilor.

Totodată, țin să vă reamintesc că suntem martorii unei lovituri de stat în curs de desfășurare!

Pe 9 iunie avem prima șansă pentru a distruge acest mușuroi al corupției patronată de PSD și PNL!

Avem nevoie de sprijinul fiecărui român la primele alegeri de pe 9 iunie pentru a opri această dictatură în plină ascensiune a PSD și PNL.

Primul pas este să semnați listele de candidați AUR pentru alegeri, iar pe 9 iunie să mergeți la vot să alegeți candidații AUR!

Și, nu uitați: dacă vreți să candidați la alegerile locale și parlamentare din partea AUR, trebuie să urmați pașii explicați AICI.

Uniți putem învinge acest sistem odios!

Mergem până la capăt!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button