SocialȘtirile 60m.RO

ANPC a amendat mai multe magazine din Constanța

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, a transmis sâmbătă, că în urma verificărilor efectuate în Municipiul Constanța, s-au aplicat amenzi în valoare de 14.000 lei.

Controalele s-au desfășurat în piețe și la magazinele din oraș.

Amenzile au fost acordate pentru neglijența și nerespectarea condițiilor de păstrare și de vânzare a alimentelor. Unui operator economic i s-a suspendat activitatea până la remedierea neregulilor, iar un altul a fost închis definitiv, notează agerpres.ro.

„Au fost controlaţi 18 operatori economici şi 3 producători individuali de produse lactate. Până în acest moment au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, din care două amenzi în valoare de 14.000 de lei şi 4 avertismente, urmând ca, în cazul a 15 operatori economici, acţiunea de verificare să continue şi în zilele următoare. De asemenea, ca măsuri complementare, un magazin alimentar a fost închis până la remedierea neregulilor constatate, fiind deschis între timp, în urma corectării abaterilor, fapt verificat de comisarii ANPC, iar un altul a fost închis definitiv”, a declarat ANPC în comunicatul transmis.

Back to top button