OpiniiȘtirile 60m.RO

Mihai Claudiu-Marian: în Florești o pădure seculară a fost rasă de pe suprafața pământului, nu a mai rămas nimic după acest proces

Mihai Claudiu Marian se arată indignat de tăierile ilegale de pădure din Florești, la doar câteva minute de Cluj. El afirmă că scuza Direcției Silvice Cluj reprezintă o ofensă adusă românilor:

„Dar ce ne-a fost dat să auzim a depășit culmea tupeului hoțului român de lemne. Autoritățile statului, respectiv Direcția Silvică Cluj, sunt complice la acest mega furt, sub ochii românilor, ziua în amiaza mare.

De ce spunem acest lucru? Deoarece s-au emis documente, dar nu știm dacă legea s-a respectat, pentru ca pădurea să fie defrișată.

Dar ce explicație ne oferă inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Silvice Cluj: acolo nu a avut loc un proces de defrișare ci unul de regenerare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button