OpiniiȘtirile 60m.RO

Marian Godină despre Kaufland: mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază

Marian Godină afirmă că mereu i-a privit cu milă pe agenții de pază, dar că nu e vina lor că trebuie să lucreze în loc să îsi trăiască bătrânețele.

„Poate sunã puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.


Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.
Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”

https://60m.ro/ipocrizie-clotilde-armand-vorbeste-de-contractele-cu-dedicatie-ale-psd-dar-uita-ca-ea-a-mascat-frauda-bechtel/

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button