Știrile 60m.RO

Celebra Insulă Belina revine în administrarea statului

Insula Belina și brațul Pavel revin în administrarea statului. Preluarea se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul Județean Teleorman, a precizat premierul. 

Am o veste bună să vă dau. După o lungă perioadă în care insula Belina și brațul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD-ului și ai lui Dragnea, astăzi insula Belina va reveni în administrarea statului. Astăzi se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a insulei Belina și a brațului Pavel. Iar preluarea se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul Județean, adică beneficiarul știți foarte bine, Tel Drum, practic preluarea va fi curată, a declarat Ludovic Orban.

Șeful Guvernului a cerut Ministerului Mediului să pregătească o hotărâre care să reglementeze modul de administrare a insulei Belina.

Sigur, după aia trebuie văzut tot ce s-a construit în mod ilegal în insula Belina și trebuie dispuse toate măsurile necesare. Aici, Ministerul Mediului va trebui să vină cu o HG în care să reglementeze toate aspectele legate de modul de administrare a insulei și a brațului. Așteptăm HG cu celeritate, astfel încât să încheiem acest episod trist prin care baronii roșii au încercat să transforme în moșie proprie practic proprietăți ale statului român, a mai spus Orban.

Insula Belina a făcut obiectul unui dosar instrumentat de DNA. Părți din aceasta și brațul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman. La doar câteva zile, au fost închiriate tot ilegal unei firme private.

Sursa: www.mediafax.ro

https://60m.ro/ipocrizie-clotilde-armand-vorbeste-de-contractele-cu-dedicatie-ale-psd-dar-uita-ca-ea-a-mascat-frauda-bechtel/
Back to top button