MagazinOpiniiȘtirile 60m.RO

Termoscanarea produce cancer și diabet, pe unii chiar îi prostește

Specialiștii afirmă că termoscanarea produce cancer și chiar diabet datorită radiațiilor emise și care afectează celulele corpului uman.

În multe din cazuri termoscanarea produce și alte efecte adverse, spre exemplu ai șanse să devii mai prost decât erai.

Cercetătorii din Papua Guinee au constatat, în testele făcute pe frunctele de mango, că raza laser care lovește fructul produce o distorsiune în celulele sănătoase și le transformă în celule canceroase.

https://60m.ro/cat-o-sa-mai-tinaa-vrajeala-cu-rusia-e-in-spatele-nemultumirilor-din-romania/

Noi spunem să vă găsiți o preocupare mai bună decât cercetarea teoriei termoscanării și care este o metodă simplă și la îndemână pentru a determina dacă o persoană prezintă simptome sau nu.

Trebuie să fii chiar idiot să afirmi că îți trebuie nu știu ce facultate de medicină ca să îți poată lua cineva termperatura. Pe bune? Nu sunteți în stare să vă puneți corect un termometru?

Suntem și noi de acord că este cumva penibil, dar de aici și până la scenetele ce le vedem prin rețelele de socializare este cale lungă.

https://60m.ro/george-badiu-cei-care-isi-zic-cu-emfaza-servicii-secrete-incaseaza-salariul-degeaba/

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button