InternaționalȘtirile 60m.RO

Însoțitorii de zbor ai Qatar Airways vor purta combinezoane hazmat

Însoțitorii de zbor ai Qatar Airways vor purta combinezoane hazmat de unică folosință, ochelari de protecție, mănuși și măști ca uniforme pentru a ajuta la prevenirea răspândirii coronavirusului, a anunțat compania aeriană săptămâna aceasta.

Măsurile de siguranță coincid cu eforturile de a limita interacțiunile membrilor echipajului cu pasagerii, care vor trebui să poarte măști cât timp se află la bordul unei aeronave a companiei începând cu 25 mai.

Pasagerii de la clasa Business vor avea și opțiunea de porni semnalul „Nu deranja” din cabinele proprii, dacă vor să limiteze contactul cu însoțitorii de zbor. Mâncarea inclusă în pachetul business va fi servită pe o tavă, în loc de măsuța obișnuită, iar tacâmurile vor fi aduse împachetate.

De asemenea, dispozitive cu dezinfectant vor fi puse la dispoziția membrilor echipajului și pasagerilor.

Echipajul cabinei poartă de acum câteva săptămâni echipament individual de protecție, a spus compania aeriană. Membrii echipajului au primit instrucțiuni pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și sunt termometrizați înainte și după zboruri.

„În calitate de companie aeriană, menținem cele mai înalte standarde de igienă posibile pentru a ne asigura că putem să transportăm oamenii în siguranță și le garantăm că siguranța este prioritatea noastră numărul unu”, a declarat directorul executiv al Qatar Airways, Akbar Al Baker, fiind citat de nypost.com.

Alte companii aeriene, inclusiv Filipine Airlines și AirAsia, solicită, de asemenea, echipajului lor să poarte Echipament Individual de Protecție.

https://60m.ro/zeci-de-romani-au-protestat-la-bonn-fata-de-abuzurile-fermierilor-nemti-sindicatele-germane-au-sarit-in-sprijinul-lor/
Back to top button