Prima Pagină

AUR: Incompetența Guvernului Cîțu ucide români

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) denunță incompetența, respectiv complicitatea la omor a Guvernului Cîțu, în contextul în care încă un spital a luat foc și 9 români au pierit în urma incendiului.

„În loc să facă eforturi pentru a impune vaccinarea obligatorie a celor care lucrează în Sănătate, Cîțu și complicii lui din guvern mai bine luau măsuri pentru ca spitalele din România să nu mai ia foc.  Cazurile de la spitalul din Piatra Neamț, când au murit 10 pacienți, și de la Institutul Matei Balș, unde au murit 12 pacienți, de asemenea, mistuiți de flăcări, nu sunt excepția, ci par regula pentru acești guvernanți incompentenți care ne conduc. Astăzi, incompetența, delăsarea și autosuficiența lor au ucis din nou. AUR este alături de familiile celor care au pierit în tragedia de la Constanța”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

„Dacă prioritatea lui Cîțu și a lui Iohannis a fost, în tot acest timp, nu sănătatea oamenilor, ci congresul PNL, prioritatea noastră, a românilor, este să ne luăm țara înapoi din mâna celor care nu dau doi bani pe viețile noastre! Sâmbătă vom fi cu toții la Universitate! Acest guvern trebuie să plece!”, a afirmat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor consideră că în contextul în care sistemul de sănătate este subfinanțat și peste 95% din unitățile medicale nu îndeplinesc condițiile minime de funcționare, Guvernul Cîțu ar fi trebuit să aibă drept prioritate 0 investițiile masive în spitale, nu instaurarea unei dictaturi sanitare cu impunerea de restricții îndreptate împotriva sănătății românilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button