OpiniiSocialȘtirile 60m.RO

Paleologu despre românii din Piața Victoriei: demenți. în lumea lor paralelă se luptă cu o dictatură imaginară

Mesaj ofensator al lui Theodor Paleologu trimis către românii care au ieșit în aceste zile în Piața Victoriei:

„După demenții din Piața Victoriei, inconștienții din Parcul Herăstrău. Care-i diferența?
Primii au o ideologie și servesc o cauză. Mă rog, „ideologie” e mult spus pentru cocktailul de obsesii, frustrări, sloganuri și aberații din capul lor. Dar în lumea lor paralelă se luptă cu o dictatură imaginară și se văd pe ei înșiși ca eroi ai libertății.”

El face în mod similar referire și la românii care au ieșit în parcurile din București:

„Cei din a doua categorie sînt tineri care vor să se distreze în îngrămădeală și hărmălaie. Li se rupe, nu le pasă. Sînt rebeli fără o cauză.
Partea proastă este că și unii și alții întîrzie, de fapt, progresiva revenire la normal. Istoria se repetă, pentru că oamenii nu învață din ea. În toate epidemiile în care s-au aplicat măsuri de izolare a intervenit un moment în care unii n-au mai suportat să stea în casă. Și, inevitabil, a urmat de fiecare dată un al doilea val de îmbolnăviri”.

Theodor Paleologu a fost candidatul lui Traian Băsescu, din partea PMP, la funcția de președinte al României, unde a reușit să obțină puțin peste 5% din voturile românilor, puțin peste Kelemen Hunor și mult sub Mircea Diaconu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button