Știrile 60m.RO

ANM: Cum va fi vremea de Ziua Națională 

Se apropie 1 Decembrie, Ziua Națională a României, iar temperaturile sunt în scădere semnificativă, astfel că oamenii vor fi nevoiți să se îmbrace gros la paradele ce vor avea loc în București dar și în țară.

Cum va fi vremea zilele următoare:

„Ne așteptăm că cel puțin în jumătatea de sud-est a țării să fie un cer mai mult noros și cu precipitații pe arii restrânse și slab cantitativ. Valorile termice se mențin în jurul celor normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi în zonele joase de relief sub formă de ploaie, iar la munte la altitudini înalte vor fi sub formă de ninsoare. Maxime între 3 și 12 grade, minime între -4 și 5 grade.

În zona capitalei va fi multă nebulozitate, mâine spre dimineață înnorările își vor face simțită prezența și vor fi persistente și pe parcursul zilei de mâine. În același timp o probabilitate mare de ploaie. Ne așteptăm mâine la o maximă de 7-8 grade iar cea minimă va coborî ușor”, a declarat Oana Păduraru, meteorolog ANM, la Realitatea PLUS.

Cum va fi vremea de 1 Decembrie

„Din datele pe care le avem, valorile termice rămân normale, cu o maximă în jurul a 5 grade. nimic neobișnuit pentru această perioada din an, vor fi destul de multe precipitații în majoritatea zonelor țării.”, a mai anunțat meteorologul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button