OpiniiȘtirile 60m.RO

Cât o să mai țină vrăjeala cu: Rusia e în spatele nemulțumirilor din România?

Sute de milioane de euro primesc anual serviciile de informații din România ca să ne furnizeze periodic aceeași vrăjeală ieftină: Rusia este în spatele la toate conspirațiile din România.

Se folosește această placă ori de câte ori se dorește compromiterea cuiva sau a ceva. Se folosește în acest sens rusofobia românilor construită în sute de ani de proaste relații cu Rusia.

https://60m.ro/paleologu-despre-romanii-din-piata-victoriei-dementi-in-lumea-lor-paralela-se-lupta-cu-o-dictatura-imaginara/

E cea mai ușoară cale de a minți pe români dar și factorii decidenți.

Ești nemulțumit de guvern, de parlament, sau la modul general? Ai vrea autostrăzi dar guvernanții nu le construiesc? Stai liniștit, Rusia este în spatele nemulțumirilor tale, în realitate tu ai motive să fii fericit.

Așa s-a întâmplat și în aceste zile când nemulțumirea românilor a fost taxată în nu știu ce raport invizibil al serviciilor, ca și mână a Rusiei.

Apoi informația a fost rostogolită pe acele platforme ce au fost alimentate de guvern cu 40 de milioane de euro.

Și uite așa orice acțiune care urmărește destructurarea cartelului care conduce România este dinamitată prin asocieri neplăcute.

Strategia a ținut de fiecare dată. Ea s-a folosit și la Roșia Montană și în cazul protestelor împotriva gazelor de șist. A ținut și va ține atunci când presa nu este decât o unealtă în mâna partidelor politice.

Cu siguranță Rusia este principala amenințare externă a României, dar este un stat slăbit, cu probleme interne și externe mari. Însă Rusia nu este principala amenințare asupra României ci încrengătura mafiotă organizată în partide politice și care exploatează statul și pe români în propriul interes. La acest moment nu Rusia este de vină că nu s-au construit autostrăzi ci politicienii incapabili și hrăpăreți.

https://60m.ro/generalul-maior-nicolae-n-roman-poporul-roman-trebuie-redesteptat/

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button