Știrile 60m.RO

CTP i-a făcut pe românii din piața Victoriei proști

Cristian Tudor Popescu i-a făcut proști pe protestatarii adunați ieri în Piața Victoriei.

A făcut acest lucru la Digi24, televiziune patronată de etnicul maghiar Zoltan Teszari.

Dar nu este prima oară când face acest lucru. În timpul manifestațiilor libere din 1990 împotriva regimului neocomunist al lui Ion Iliescu a criticat românii din piață și a lăudat intervenția în forță a minerilor.

„Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărţit, v-aţi speriat că doresc moartea proştilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proştii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezenţa contrariului ei.

E nevoie şi de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proşti, o să-i numesc inteligenţi asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenţi.

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenţi în piaţă. Chiar când dânşii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunţ: au murit încă oameni.Aceşti oameni nu se gândesc niciun noment, pentru că sunt inteligenţi asimptomatici şi pentru că sunt nesimţiţi, că îşi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, îşi bat joc de cei care sau îmbolnăvit şi au suferit în spital, în nişte condiţiii date de COVID groaznice, îşi bat joc de morţi. Asta fac în acest moment aceşti indivizi, fără să se gândească nicio secundă la ceilalţi”, a afirmat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button