Prima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

S-au trezit românii? Protest impresionant în București împotriva încălcării drepturilor fundamentale

Sâmbătă după amiaza, 15.05.2020, în Piața Victoriei din București a avut loc un protest impresionant al românilor curajoși, dornici de libertate și dreptate.

Protestul este încă în desfășurare.

Aceștia au ieșit în stradă împotriva limitării de către politicieni a drepturilor cetățenești prin decrete ce au fost declarate neconstituționale. Manifestații similare au avut loc peste tot în lume și numărul și amploarea lor este în creștere.

Măsurile de izolare fizică se dovedesc a fi prea crunte.

Manifestația nu este impresionantă prin număr, ci mai ales prin faptul că unii români au găsit curajul să caute calea spre libertate, fără frica aplicării sancțiunilor.

https://60m.ro/pariem-ca-in-caz-de-razboi-romanii-vor-fi-in-prima-linie-si-nu-politistii-si-generalii-cu-pensii-speciale/

La evenimentul aflat în desfășurare participă deja câte sute de persoane și numărul lor este în creștere.

Pentru moment autoritățile nu au intervenit, însă forțele de ordine sunt desfășurate în imediata apropiere a clădirii guvernului, gata sau nu pentru o intervenție în forță.

Se fac poze și filmări de către organele ministerului de interne, cele cărora ministrul tocmai le-a anunțat o creștere de salariu pentru merite depline în campania de sechestrare a românilor.

https://60m.ro/la-suceava-un-italian-a-scos-pistolul-la-un-tigan-ce-ii-datora-100-de-lei-a-fost-chemata-politia/

Back to top button