Politică

Cățeii lui Băsescu atacă AUR. Petrov a ajuns la groapa de gunoi a istoriei

Traian Băsescu este cel mai nociv personaj al clasei politice postdecembriste, un trădător de neam și țară care a jefuit fără scrupule România împreună cu o serie de grupări de crimă organizată ca Udrea-Cocoș, Bercea Mondial, fratele Mircea și nu putem uita de cel mai mare jaf: – FLOTA.

Ajuns la gropa de gunoi a istoriei datorită tinerilor patrioți din AUR acum și-a pierdut și ultima jucărie pe care o dirija din umbră, un partid politic de la Chișinău. Acest securist deosebit de periculos distruge carierele politice ale unor oameni onești de peste Prut doar pentru a-și atinge obiectivele murdare.

„AUR nu este un partid nou, ci doar o ”umbrelă ”pentru Bilețchi, Chirtoacă, Munteanu sub bagheta lui Simion. AUR Moldova este, însă, un cal troian făcut ”cadou” de Rusia.”, titrează un ilustru necunoscut din umbra tovarășului Petrov.

Băsescu a creat o rețea de crimă organizată cu ajutorul căreia a vândut flota – firmele din Liberia, Bahamas, Hong Kong, compania Torvald Klaveness și o companie rusă de stat. Rețeaua de crimă organizată a tovarășului Petrov este activă și astăzi, pe alocuri lăsată moștenire copiilor. Nimeni nu avut curajul să îl pună pe acest infractor acolo unde îi este locul. Poate cu noua generație de procurori curajoși aceste fapte ce privesc subminarea economiei naționale, faptă imprescriptibilă, românii vor afla ce a făcut cu adevărat Băsescu Traian în cariera sa politică.

În timp ce Băsescu îi critica pe ruși oamenii lui încasau șpăgi grase de la Lukoil, companie rusă de stat. Hai că nu suntem toți proști tovarășe Petrov.

Acest individ și-a implicat copiii în schemele criminale ca să înțelegeți cât de josnic poate fi. Cățeii lui Băsescu afirmă că AUR este o umbrelă a Rusiei pentru că el a ajuns un nimeni în politică și nu mai poate manipula și dirija din umbră. Acesta este adevărul care îl roade și îl mână în ultima sa zvâcnire de fost lupt de mare.

AUR este în Republica Moldova și cu siguranță va face marea surpriză pe 11 iulie la Chișinău așa cum s-a întâmplat pe 6 decembrie la București.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button