SocialȘtirile 60m.RO

La Suceava un italian a scos pistolul la un țigan ce îi datora 100 de lei. A fost chemată poliția.

Pare incredibil dar sfârșitul nu este cel pe care românii l-ar fi intuit vreodată: țiganii au fost cei care au chemat poliția și nu și-au făcut singuri „dreptate”.

Italianul deținea un magazin în comuna Mitocu Dragomirnei a județului Suceava. Așa cum se practică pe la sate, omul mai dădea și pe datorie. Așa a ajuns un țigan din localitate dator la el cu 100 de lei, sumă pe care nu dorea să o mai plătească.

Italianul ar fi trebuit să fie mulțumit cu faptul că doar cu 100 de lei a scăpat de un rău platnic, dar nu a fost să fie așa.

Și-a propus atunci italianul să își facă dreptate așa cum știu ei să facă prin Sicilia: cu un cuțit și cu pistolul în mână.

Puternic înarmat s-a dus în mijlocul comunității de țigani din localitate.

Ce a urma este incredibil: țiganii nu au sărit asupra lui, așa cum ne așteptam, ci au chemat forțele de ordine sunând la 112. Adică țiganii au chemat poliția ca să se facă dreptate. Și bine au făcut, nu de alta, dar ministerul afacerilor interne tocmai a anunțat că v-a asigura creșterea salariilor polițiștilor prin ordonanță de guvern.

La acest moment italianul a fost reținut de către poliție, urmând a se verifica dacă deținea arma cu acte legale și dacă a utilizat-o în condițiile legii.

sursa: www.adevarul.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button