SocialȘtirile 60m.RO

Reguli noi pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Conducerea Aeroportului Internațional Henri Coandă București va impune după data de 15 mai noi reguli pentru protecția pasagerilor.

Astfel, debarcarea pasagerilor se va face la distanță de terminal, urmând ca aceștia să se deplaseze către corturile de așteptare pe traseul marcat vizibil în acest sens.

De la corturi se va pleca către terminal în grupuri organizate de către angajații aeroportului, în funcție de ora de plecare și destinație.

În terminalul pasageri este permis doar accesul doar grupurilor organizate care vor respecta măsurile de distanțare de 1m cu ajutorul autocolantelor aplicate pe pardoseală.

Zona de taxi și stația de autobuz au fost mutate. Accesul autoturismelor în zona Parcări a fost modificat, iar traseul nou este semnalizat corespunzător.

Este obligatorie purtarea măștii și păstrarea distanței de 1m între persoane pe toată perioadă în care acestea se află în interiorul aeroportului.

După efectuarea check-in-ului pasagerii vor urma fluxul obișnuit cu păstrarea distanței de 1m între ei.

Autobuzele de transfer vor fi ocupate până la maxim 50% din capacitatea lor.

Îmbarcarea în avion se va face începând cu rândul cel mai îndepărtat față de ușa de la intrarea în avion. Debarcarea se va face începând cu rândul de lângă ușă.

Procedurile de pe terminalul sosiri nu se modifică, însă este interzis accesul altor persoane decât pasagerii.

În tot aeroportul sunt montate dispensere cu soluții dezinfectante iar aeroportul este dezinfectat de minim 10 ori/zi, notează ziare.com.

https://60m.ro/companiile-aeriene-americane-nu-vor-forta-pasagerii-sa-poarte-masti/
Back to top button