MagazinOpiniiȘtirile 60m.RO

Românii: sclavii Europei

La 30 de ani de la revoluție politicienii au transformat pe români în sclavii Europei.

Este o formă modernă de sclavagism în care proprietarul nu deține și responsabilitatea asupra ta ci doar beneficiile muncii tale.

Atunci când companiile europene au un domeniu unde proprii cetățeni nu se coboară să lucreze românii sunt permanent soluția.

Blamați în alte condiții, la muncile grele și prost plătite românii sunt cei mai căutați.

De ce nu ar fi când statul român și politicienii îi negociază? Se face comandă specială de români și guvernul asigură cale liberă la avioane, trenuri și autocare.

Românii produc grâu. Grâul este trimis în Germania. Cu muncitori aduși din România grâul este transformat în pâine sau alte produse delicioase, apoi se retrimit acasă la prețuri de 10 ori mai mari.

Românii produc porumb. El se exportă în Germania și unde alți muncitori români îl oferă hrană la porci. Tot muncitorii români lucrează in abatoarele germane și transformă porcul în produse delicioase ce ajung iar în România la prețuri de câteva ori mai mari.

Avem petrol. El este extras de românii din companiile străine și transportat cu șoferi români la Ploiești. Acolo alți români îl transformă în benzină iar aceasta este cumpărată de… români.

Observăm un circuit dubios în care pe multe ramuri străinii nu apar deloc cu munca, dar totuși la ei rămân beneficiile.

De ce? Pentru că românii nu au un stat al lor, care să îi apere. Statul a fost preluat în 1989 de o grupare mafiotă și care îl folosește după bunul plac.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button