MagazinPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Paleologu despre Funeriu: „între intelectuali”? Se poate că vedea un intelectual, adică Paleologu. E prost, mârlan și rău

Replică dură a lui Theodor Paleologu la adresa lui Daniel Funeriu, fostul ministru al educației din timpul guvernării PDL, afirmând deschis și cu aroganță că acesta nu este un intelectual. Mai mult decât atât, Theodor Paleologu consideră că Daniel Funeriu este chiar prost, mârlan și rău:

„Nu înțeleg titlul din „Adevărul”. Care ceartă „între intelectuali”? Din conținutul articolului se poate că vedea că un intelectual, adică Paleologu, a fost atacat mîrlănește de un individ incult care detestă intelectualii: eterna ură a lui Caliban. Evident că individul respectiv nu a citit nimic din ce a scris cel pe care-l numește familiar Conu’ Alecu. Dacă l-ar fi citit măcar oleacă, ar fi aflat că mîrlănia și răutatea gratuită merg mînă în mînă cu prostia”.

Dar de ce s-a supărat atât de tare Theodor Paleologu? Păi iată care este afirmația despre el a lui Funeriu:

„Paleologu nu a fost niciodata nimic altceva decat un politician fara bilant si un intelectual fara opera. De fapt un biet scormonitor dupa voturi in mormantul conului Alecu. Ce a realizat in afara de glumite?” a scris pe Facebook Daniel Funeriu.

Back to top button