PoliticăȘtirile 60m.RO

AUR acuză PSD că a plagiat numele programului de redresare economică

AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, acuză PSD că a plagiat numele programului economic de redresare economică a României.

AUR lansase încă din 13 aprilie un program care purta numele de „Repornește România”. PSD a venit și a plagiat numele programului, în totală lipsă de inspirație, cu numele de „Repornim România”.

„De la noaptea ca hoții a fost un pas până la ziua, în amiaza mare, pentru ca PSD să își însușească ce nu îi aparține – idei, denumiri, strategie. Poate alte partide ar găsi furăciunea drept flatantă, în contextul în care cea mai mare formațiune parlamentară îi plagiază programul de măsuri, însă AUR o consideră o batjocură la adresa românilor”, a declarat George Simion, copreședintele A.U.R.

Alianța pentru Unirea Românilor este un proiect politic inițiat de către George Simion, fost candidat la alegerile europarlamentare din acest an și unde a reușit să strângă peste 120 000 de semnături. Liderul partidului s-a evidențiat în ultima perioadă prin condamnarea modului în care s-a făcut politică timp de 30 de ani și acuzând partidele politice că au trădat pe români. Clipurile acestuia despre corupția din România strâng pe rețelele de socializare milioane de vizualizări.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button