PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Viorel Cataramă s-a dus într-un focar ca să se infecteze. De ce a făcut acest lucru

Viorel Cataramă s-a dus în comuna Bărbulești din Ialomița. Acolo peste 70 de persoane au fost depistate ca fiind infectate.

Omul de afaceri controversat nu s-a dus cu mâna goală: a venit cu măști și îmbrățișari.

Gestul său este unul incredibil, când toată lumea vorbește de virus. El a declarat în repetate rânduri că nu poți închide economia națională pentru o banală gripă.

Cataramă a dorit să se infecteze pentru a demonstra că virusul nu este așa de grav precum se spune sau că el chiad nu există.

Zeci de mii de afaceri au fost închise și sute de mii de români au rămas fără locuri de muncă ca urma a deciziilor guvernului român. Această a abordare a fost una mondială, multe dintre statele ce nu au luat măsuri având un număr important de victime.

Experții consideră că România a luat decizii care au aplatizat curba celor ce se vor infecta și nu am ajuns în vârful pandemiei.

„Intentionez sa ma infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra ca:
1.Injectati cu frica, am acceptat mult prea usor atat pierderea drepturilor noastre fundamentale, cat si prabusirea economiei romanesti; experimentul functioneaza, pe viitor nu va mai fi nicio problema sa ne pierdem libertatile atat de greu castigate!

2. Metoda imunizarii de grup, pe care am sustinut-o inca de la inceput, are aceleasi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat tara si nici nu anuleaza drepturile si libertatile fundamentale (vezi si declaratiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

  1. La ridicarea starii de urgenta, Coronavirus va continua sa existe, insa vaccin nu; vom fi in aceeasi situatie ca la inceput, cu totii ne vom infecta, se va demonstra ca sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legatura cu ”grija” pentru populatie!
  2. Falimentarea Romaniei si anularea drepturilor si libertatilor oamenilor fara o cauza obiectiva, trebuie sanctionata, intr-un fel sau altul.
    Nota: nu neg existenta COVID-19, spun numai ca persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populatiei trebuie sa beneficieze de sfaturi competente, dar sa aiba deplina putere de decizie a propriilor actiuni”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button