MagazinȘtirile 60m.RO

Frica de moarte a ținut exact 60 de zile

Autoritățile din toată lumea au luat măsuri dure pentru a limita efectele crizei sanitare și transmiterea virusului de la o persoană la altă.

În toate statele lumii au fost sistate afaceri și persoanele au rămas fără locuri de muncă. Efectele măsurilor administrative luate au dus la consecințe economice ce au depășit efectele sanitare ale virusului.

https://60m.ro/defrisari-masive-in-jungla-amazoniana-in-timpul-pandemiei/

Inclusiv sistemele medicale din toată lumea au fost afectate prin neglijarea unor probleme medicale de altă natură.

Măsurile au putut fi aplicate sub o intensă propagandă privind gravitatea situației. Imagini cu persoane infectate sau chiar decedate circulau zilnic pe canalele media de informare publică. Ele proveneau din toată lumea.

S-a creat astfel în mod organizat o isterie a populației care să o determine să respecte măsurile impuse de autorități. Nu legile și amenzile sunt cele care au ținut oamenii în casă ci imaginile cu cadavre din toată lumea.

https://60m.ro/sua-rusia-si-china-si-au-coordonat-strategiile-de-dezinformare-privind-pandemia-covid-19/

Dar au trecut mai mult de două luni și tensiunea în societate crește. Oamenii din toată lumea își înfrâng temerile în favoarea libertății. Pare că moarte nu îi mai sperie și cum spune vorba imnului României:

Mai bine viață în libertate ori moarte strigă toți.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button