MagazinSocialȘtirile 60m.RO

chiar Senzațional. S-a administrat primul vaccin produs în România și funcționează. Se fac presiuni

Nu este incredibil ci produsul genialității românești, vârf de lance în cercetarea epedimiologică internațională.

Oncogen, centrul de cercetare construit în Timișoara cu fonduri europene, a reușit să sintetizeze un vaccin. Prima doză a acestui produs a fost livrată deja pe o persoană, chiar coordonatorul principal al acestui proiect.

Acesta și-a asumat testarea deoarece doar așa putea afla ce urma să se întâmple. Ce a făcut statul? A pornit o cercetare în acest sens pentru a vedea dacă s-a încălcat legea.

Ca de fiecare dată interese obscure blochează cercetarea românească.

Virgul Păunescu este profesorul ce a făcut acest lucru. El afirmă că nimeni nu l-a contactat din partea statului ca să îi asigure finanțarea necesară deși ar fi o descoperire de senzație ce ar propulsa România pe primul loc în lume:

„NU am fost contactați nici până în ziua de astăzi de autoritățile competente ale statului român. Asta în condițiile în care Uniunea Europeană a alocat României circa 1,5 miliarde de Euro pentru combaterea epidemiei din țara noastră. Din acești bani, 0 (zero) au fost alocați cercetării românești, și desigur, 0 (zero) pentru dezvoltarea vaccinului de la OncoGen, deși este singurul centru din țară care are în testare un vaccin- lucru confirmat și de prezența noastră pe lista Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)”.

Vaccinul a fost sintetizat și s-au făcut experimente pe celule umane:

„Am reușit cu mare greutate, (după un efort pe care puțini dintre dumneavoastră îl veți cunoaște), pricinuită de lipsa acută a resurselor financiare să facem o serie de pași în cercetarea preclinică, adică în laborator, mai întâi sintetizând vaccinul și apoi testând acest vaccin pe celule umane ale sistemului imun .

Virgil Păunescu a susținut pe pagina sa de socializare că vaccinul este sigur 100% deoarece s-a făcut pe o tehnologie modernă care nu include urme ale virusului:

„Vaccinul nu conține particule virale și nici material genetic viral. Nu există nici un pericol de infectare. Tehnologia folosită pentru acest vaccin este una de precizie, recent dezvoltată, care ia în considerare caracteristicile imune ale populației din această zonă geografică. Este, în acest sens, regional personalizat pentru populația țării noastre și a Europei”.

Specialistul este cel care a decis să își aplice vaccinul deoarece nu putea testa subiecți umani decât propia persoană. El nu s-a infectat cu coronavirus pentru acest lucru:

„Ca urmare pe data de 14 Aprilie m-am vaccinat cu prima doză, iar în data de 28 Aprilie mi-am administrat a doua doză de vaccin”.

Guvernul României primește acuze grave:

„Între timp cred că devine tot mai evident că autoritățile române competente au obligația de a acorda măcar o minimă atenție cercetărilor și cercetătorilor acestei țări, mai ales în condițiile în care Uniunea Europeană a alocat României circa 1,5 Miliarde de Euro doar pentru combaterea epidemiei în țara noastră. Din acești bani 0 (zero) au fost alocați dezvoltării vaccinului de la OncoGen, deși este singurul centru din țară care are în testare un vaccin”.

https://www.facebook.com/notes/prof-dr-virgil-paunescu/experien%C8%9Ba-mea-dup%C4%83-ce-m-am-vaccinat-%C3%AEmpotriva-covid-19-vaccinul-func%C8%9Bioneaz%C4%83/561117881207362/

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button