SocialȘtirile 60m.RO

Viceprimar PSD a agresat un comisar de la Protecția Consumatorilor

Dumitru Barbu, viceprimarul municipiului Constanța, din partea PSD, este acuzat de o angajată a Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța că a agresat-o în timpul unui control.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru ultraj.

Comisarul din cadrul CJPC Constanța, Maria Obreja a postat pe pagina sa de facebook, vineri, cum în timpul unei acțiuni de control a fost agresată de Dumitru Barbu.

„În cursul unei acțiuni de control, la care mă aflam împreună cu alți trei colegi, aveam să cunosc latura nevăzută a caracterului pe care îl are Dumitru Babu, aflat în 2016 pe lista votată de mine. Năvălind în locul unde mă aflam cu colegii mei, acesta a vrut să îmi smulgă telefonul din mână și bruscându-mă să mă dea afară din sediul societății în care mă aflam. A fost necesară atât intervenția colegilor mei, cât și a fratelui acestuia, cărora trebuie să le mulțumesc, pentru că nu știu unde ar fi putut ajunge lucrurile. Mă întreb, dacă pe femeile din viața dânsului le tratează la fel? Mă întreb, dacă pe soția sau mama dansului le-ar fi bruscat cineva, ce reacție ar fi avut? Mă întreb, dacă asta este atitudinea pe care o are și față de doamnele aflate în subordinea dansului?”, a spus Maria Obreja, fiind citată de ziare.com.

Viceprimarul i-a transmis ulterior un buchet de flori pentru a-și cere scuze, însă comisarul l-a refuzat.

Back to top button