Știrile 60m.RO

George Simion: Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Viktor Orban și i-a cerut un favor legat de alegeri

Liderul AUR, George Simion, a susținut într-un live pe Facebook că premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu prim-ministrul Ungariei pentru a-i cere favoruri.

Simion afirmă că liderul PSD i-ar fi ceut lui Viktor Orban ca UDMR să nu aibă candidat la alegerile prezidențiale din toamnă.

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță că PSD e dispus să preia pe listele sale candidați de la UDMR, cu condiția ca formațiunea maghiarilor să facă la fel în județele cu populație majoritară.

„Vorbea domnul Vasile Dîncu, domnul profesor, cum să facem să modificăm legi ca să existe un parlamentar din partea partidelor românești. Eu nu cred că mai trebuie să modificăm nicio lege.

Eu cred că pot astăzi să fac o provocare domnului președinte Kelemen Hunor, mai ales că este din județul Harghita, ca pe listele UDMR să fie un reprezentant al partidelor românești și îi promit că voi lua un reprezentant al UDMR pe listele PSD la București.

Și acest lucru va arăta un gest de normalitate, un gest că, de fapt, cu toții suntem români. Ei sunt, cu adevărat, români de etnie maghiară, dar trăiesc în România”, a declarat Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button