PoliticăȘtirile 60m.RO

Marcel Ciolacu: Iohannis netezește drumul spre un trecut ce ni-l doream

Marcel Ciolacu este portavocea de moment al partidului socialist din România, moștenitorul de drept al partidului comunist român.

Știm cu toții că PSD renunță la guvernare cam cu un an înainte alegerilor parlamentare. Atunci este momentul când lasă locul deja călduț altor partide, dar fără prea mari premize de reformare deoarece tot aparatul de stat este împânzit de socialiști.

Așa s-a întâmplat și de această dată când, cu visteria goală, a predat administrarea țării către PNL, un partid plin de incompetenți și incapabili să guverneze România.

Marcel Ciolacu a criticat atitudinea președintelui din ultima perioadă, care sigur că nu este de lăudat, dar nici nu se poate compara cu a Vioricăi Dăncilă sau a șefului din Telorman.

Marcel Ciolacu a declarat că Iohannis netezește drumul spre un trecut ce ni-l doream uitat. Afirmația este de râsul lumii: ultimii care doresc să uite trecutul sunt exact comuniștii transformați în democrați și apoi în socialiști din 1989.

Dar gura prostului adevăr grăiește: deși îl acuză că e liberal, Marcel Ciolacu își aduce aminte cu mândrie de momentele în care chiar socialiștii l-au propus ca și soluție pentru postul de premier.

Nu este ironic că auzi PSD-Bechtel vorbind despre corupție și despre firmele de casă, cele abonate la programul PNDL prin care s-a încercat mituirea autorităților locale?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button