OpiniiPrima PaginăSocial

Koveși a câștigat la CEDO, dar mafia politică a câștigat războiul

Demiterea lui Koveși de la conducerea DNA a fost în mod clar un act politic de răzbunare și nu unul de justiție.

A fost o mișcare strategică prin care partidele politice tradiționale au aplicat lovitura mortală luptei anticorupție din România.

Judecătorii curții constituționale au comis un act ilegal dar asta nu conta atunci.

Faptul că Koveși a câștigat la cedo nu mai ajută pe nimeni. Este doar o victorie de palmares a procurorului european Laura Codruța Koveși, dar scopul lor a fost atins.

Aceasta a fost îndepărtată din fruntea DNA și restul nu mai contează. Mafia PSD PNL USR știa acest lucru de atunci, știa că fac o ilegalitate. Dar asta nu interesa pe nimeni. Scopul scuză mijloacele.

Ceea ce pare o victorie este o confirmare a tupeului mafiei politice ce stăpânește România și care nu doar face legi care să o favorizeze, dar de cele mai multe ori le și încalcă fără a exista nici o consecință.

Vă reamintim că LCK a câștigat la Cedo procesul împotriva statului român legat de actul ilegal ce a dus la demiterea ei. Dar nu mai contează asta acum: ea a fost îndepărtată iar lupta împotriva marilor penali s-a oprit.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button