EconomieȘtirile 60m.RO

Proștii de fac politică: s-au gândit că statul poate trăi și fără restaurante, nu că restaurantele nu poate trăi fără clienți

Ce ne-a fost dat să auzim astăzi din partea guvernanților depășește orice limită a prostiei și a nesimțirii. Primul ministru al României, Ludovic Orban, a afirmat că statul poate să mai supraviețuiască fără restaurante deoarece contribuția acestui sector la bugetul statului este unul nesemnificativ.

Nu ne-a fost dat să auzim prostie mai mare. Se gândea el primul ministru că problema noastră este că nu mai vin bani la bugetul de stat și de aceasta dorim noi ca să se redeschidă restaurantele și hotelurile.

Nu s-a gândit el vreo secundă că de fapt noi suntem interesați ca oamenii să aibă bani să trăiască mai departe, să plătească salarii, să își susțină ratele către bănci… Pentru acești oameni este o adevărată dramă deoarece centrele comerciale își cer dreptul și vor banii pe chirie, chiar dacă spațiile nu pot fi utilizate.

Mai departe băncile își cer ratele, chiar dacă spațiile comerciale rămân nefolosite și uite așa mai departe.

Dacă sănătatea populației o cere putem lăsa restaurantele închise. Dar nu mai ofensați dragi politicieni pe români, nu mai jigniți pe cei care își văd toate viața pierdută.

Sigur că unii dintre noi se bucură pentru că mai dobândim puțină libertate… Adică ne-a fost luată total și ne bucurăm că acum ne-au mai dat puțină libertate înapoi?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button