PoliticăȘtirile 60m.RO

Ipocritule: poate ne povestești cum umblai tu cu țiganii din cauza cărora ți-au arestat fratele

Ți-ai găsit cine să ofere lecții țiganilor din România și să îi critice: Traian Băsescu.

Fostul președinte îi consideră pe români niște proști, că altfel nu ne putem imagina cum ar presupune el că îl mai credem.

https://60m.ro/23-mai-sebes-megaprotest-impotriva-defrisarilor-ilegale/

Înainte, în timpul și după ce a fost președintele țării relațiile sale cu romii din România au fost amiabile și foarte strânse.

Poate ne aduce aminte din nou care este motivul pentru care fratele său a fost trimis după gratii și care erau și probabil sunt legăturile sale cu clanurile interlope care controlează România.

Bercea Mondialul, interlop cu multiple condamnări, inclusiv tentativă de omor la adresa unui viceprimar al orașului Slatova, era sau așa reiese din presă, un apropiat al familiei Băsescu.

https://60m.ro/incepe-o-redeschidere-graduala-a-sectoarelor-economice/

De ce nu ne poveștește Traian Băsescu de toți țiganii cu care s-a înrudit ca să își țină puterea și pe români capturați.

Reamintim românilor că fratele președintelui, Mircea Băsescu, a fost condamnat definitiv ca urmare a legăturilor cu lumea interlopă dominată de țigani. Mircea Băsescu a primit 4 ani de închisoare cu executare. El a primit peste jumătate de milion de euro șpagă de la familia lui Sandu Anghel ca să scape infractori celebri de inchisoare. A fost prins și președintele Traian Băsescu s-a dezis de această întâmplare.

Dar de ce nu se trezesc românii de rând cu 600 000 de euro peste noapte oferiți? Românii dacă găsesc și câteva mii de euro îi duc la poliție, ce să mai vorbim de așa sume fabuloase.

Legăturile lui Băsescu cu Bercea Mondialul sunt arhicunoscute…

Așa că… la gunoiul istoriei cu tine.

https://60m.ro/kovesi-a-castigat-la-cedo-dar-mafia-politica-a-castigat-razboiul/

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button