OpiniiSocialȘtirile 60m.RO

Desfășurare impresionantă de forță a poliției și armatei de 1 mai: cred că se merge prea departe

Roșu Cătălin comentează pe platforma Curierul Românesc despre desfășurarea impresionantă de forțe ce a avut loc pe data de 1 mai. Specialistul consideră că totuși s-a mers prea departe: „dar pot să vă spun cum m-am simțit când am citit: ca la pușcărie. Înțeleg ca izolarea socială este pentru protecția noastră, dar totuși cred că se merge prea departe”.

Desfășurarea de forțe este una impresionantă dar arată incapacitatea statului român de a reacționa la crize și dacă nu ar fi fost mediul privat să asigure livrarea cu rapiditate a măștilor situația nu ar fi fost una prea bună:

„La început mi-a plăcut cum s-a mișcat aparatul de stat, mi-a dat speranță. Am acceptat ca mai toți să stăm în casă, să pierdem bani, pentru că nu vroiam să fim noi cei care contribuie la moartea unor bătrâni. Am vrut să oferim timp aparatului central să se desfășoare si să ne facă rost de ceea ce trebuia să facă rost din ianuarie. După o lună am văzut cu stupoare că avem un stat incapabil să facă rost de echipamente de protecție și de medicamente, dar in schimb ne strunește excelent, statul e un bun cioban și atât” scrie Roșu Cătălin pe Curierul Românesc.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button