SocialȘtirile 60m.RO

Ștefan Mandachi: Mall-urile trimit notificări pentru chirii. Statul permite aberația asta

Antreprenorul român Ștefan Mandachi critică atitudinea statului român față de companiile din domeniul HORECA și cere să suspende, nu să se amâne, plata chiriilor pentru companiile din domeniul HORECA, căci în caz contrar companiile vor falimenta:

„Domnule Prim-ministru,
Doar AMÂNAREA plății chiriilor în horeca va AMÂNA falimentul. Nu este o măsură de susținere, este o măsură de amânare a AGONIEI: statul vrea să vadă care moare și care nu! Amânarea nu ne ajută cu absolut nimic. Este absurd absurd absurd: acum suntem ÎNCHIȘI PRIN LEGE, ne este strict interzis legal să ne desfășurăm activitatea. E anormal să plătim chiria, când n-am încasat niciun dolar pentru acel spațiu și suntem în imposibilitate fizică/legală să-l utilizăm.”

Citește și despre cel mai mare tezaur monetar descoperit în România ultimilor decinii. Este fabulos.

Ștefan Mandachi este antreprenorul român din Suceava care a reușit să strângă pentru Crucea Roșie Suceava peste un milion de euro. Banii sunt destinați luptei împotriva coronavirusului în județul cel mai lovit de pandemie.

Strigătul antreprenorilor români par a fi în van. În timp ce companiile românești sunt lovite din toate direcțiile de deciziile aberante ale guvernului României, mall-urile deținute de străini ne râd în nas și își încasează în continuare activitatea deși nu se desfășoară activități în interiorul lor:

„Statul permite aberația asta. Pentru că n-are specialiști care să înțeleagă. Doamne mă iartă, dar cum să achităm chirii fabuloase (că amânarea înseamnă PLATĂ) chiar acum, când suntem paralizați legal??? :)) mallurile trimit notificări că vor chirie pentru MARTIE ȘI APRILIE :)))))) hahahaha Statul român zice că DA, e în regulă, no problem.”

Proprietarul sucevean al unui lanț de restaurante și spații de cazare știe ce spune:

„Vă traduc ce face statul: vrea să mute vina din sarcina lui pe mediul privat. În felul acesta, dacă se AMÂNĂ chiria, firmele falimentare vor fi victime sigure prin decembrie. Astfel, statul se spală pe mâini și insinuează că falimentul n-a avut nicio tangență cu criza actuală.

Eu nu voi plăti niciun cent după 19 martie.”

Citește și de ce a fost trasă Raluca Țurcan pe linie moartă de către guvernul liberal condus de Ludovic Orban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button