MagazinPrima PaginăRepublica Moldova

Poză care va deveni celebră: Coadă La Cocoșatu mai ceva decât în vremurile bune

În timp ce zeci de mii de afaceri din domeniul horeca sunt în prag de faliment iată că sunt unele restaurante care știu să facă foarte mulți bani și în această perioadă de criză.

Ceea ce vedeți în imagine este coada de la restaurantul La Cocoșatu din Băneasă. Nu există Bucureștean care să nu fi trecut cel puțin o singură dată pe la acest restaurant devenit foarte cunoscut.

Inclusiv fostul președinte Traian Băsescu își ducea unele întâlniti de taină cu mafia PDL în această locație: micii buni și berea bună erau la discreție.

Iată că în vremuri grele de criză La Cocoșatu rupe orice așteptare. Nu știm ce și cum au reușit, dar livrările prin comandă au blocat aproape restaurantul. Astăzi s-au livrat mici mai ceva decât în zilele bune.

Au mers grătarele în mod continuu și coada era una impresionantă.

Având în vedere că au dispărut costurile cu servirea și curățenia de după client, putem presupune că La Cocoșatu se așteaptă în această lună la venituri impresionante.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button