Politică

George Simion (AUR): Românilor li se vor lua proprietăţile, de către bănci şi distribuitori, căci nu vor mai avea bani pentru plata ratelor şi facturilor

George Simion nu renunţă la proteste şi cheamă românii în continuare în stradă.

„Membrii noştri de partid şi-au inceput ziua de duminică mergand la Sfânta Liturghie, după care au ieşit la protest. Toti românii care sunt nemultumiţi trebuie să iasă în strada, se vor lua proprietăţile românilor de către banci şi distribuitori”, a declarat liderul AUR în exclusivitate la România TV.

„Tu, ca guvernare, cum sa admiţi sa fie jefuita populaţia? Asta face Virgil Popescu (n.r.: ministrul Energiei): trebuie să nu mai închidem minele, să dăm drumul la termocentrale”, spune Simion.

„Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot din cauza facturilor. Aceste sunt imaginile României adevărate, protestele foamei, ale disperării, oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară din cauza facturilor. Eu am spus de ce organizăm aceste proteste în toată ţara şi de ce cred că în  luna octombrie trebuie sa fie luna protestelor. În noiembrie o sa fie mult prea târziu. Duminică, în toate municipiile  reşedinta de judeţ, cu exceptia Iaşiului, unde e Cuvioasa Parascheva, am vrut sa ţinem paşnic toate manifestăriile însă este foarte greu pentru că multi din manifestanti spun ca e greu, pentru ca nu mai rezistă”, a mai spus George Simion la România TV.

„Au inceput sa le vină facturile. Multi ziceau să mai aşteptam o lună cu protestele. Toate facturile sunt executorii şi vom ajunge ca românii să fie datori cu aceste facturi. Vin regularizari pe multe luni în spate si nu vor avea de unde. Toti românii să se revolte, sa nu stea liniştiti acasă pentru că acasă le vor veni facturile uriaşe şi nu vor putea sa plăteasca, iar noi nu o să-i putem ajuta. Preturile vor mai creşte şi el, deşi avem capacităţi energetice enorme, termpocentrale, Cernavodă, iar noi plătim mai mult ca toată Europa. Românii au işeit şi vor ieşi în stradă, de acolo s-a născut AUR, noi îi vom apăra cum putem pe români„, a mai spus George Simion la România TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button