PoliticăȘtirile 60m.RO

Politician român cere parlamentarilor să își doneze salariile

În Bulgaria, parlamantarii au votat în unanimitate cu 170 de voturi ”pentru”, la propunerea partidului GERB, donarea salariului lor lunar pe timpul stării de urgență, începând cu data de 1 aprilie, într-un cont al Ministerului Sănătății, notează site-ul bulgar bnt.bg.

George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) solicită parlamentarilor români să susțină și ei România pe timpul crizei de coronavirus prin donarea salariului lor.

Acesta le solicită politicienilor români să fie solidari cu cetățenii care contribuie la bugetul de stat prin plata taxelor și impozitelor și care au rămas acum cu salariile micșorate sau au intrat în șomaj tehnic și câștigă doar 75% din salariu.

George Simion ”provoacă” românii să contacteze 20 de parlamentari pe zi care să se alăture acțiunii sale, prin toate canalele disponibile, prin mesaje pe paginile lor sociale, apeluri telefonice, e-mailuri etc.

Dacă nu cunoașteți numele sau numerele/profilele de facebook a 20 de parlamentari, vi le dau eu, mă sunați la 0738797803, anunță George Simion, pe blogul său georgesimion.ro.

George Simion este politicianul român care a candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 ca independent și care a promis că își va dona 90% din salariul de europarlamentar pentru cauze românești, dacă va câștiga.

Pe 1 decembrie 2019, acesta și-a înființat propriul partid Alianța pentru Unirea Românilor, cu care va candida la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.

George Simiob este un cunoscut activist și promotor al reunirii României cu Basarabia.

Back to top button