SocialȘtirile 60m.RO

Beurean trimis în judecată

Miercuri este o zi neagră pentru doctorul Mircea Beuran, anchetat pentru luare de mită, acesta a fost trimis în judecată.

Medicul este acuzat că a luat mită 10.000 de euro pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar la specializarea chirurgie generală, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Mircea Beurean, în calitatea sa de președinte al Senatului Universității a facilitat ocuparea postului de către martora din dosar, contra sumei de 10.000 de euro.

„În data de 18 decembrie 2018, inculpatul Beuran Mircea, în calitățile menționate mai sus, ar fi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din București (martor în cauză), bani și bunuri în valoare de peste 10.000 de euro, în legatură cu indeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

Concret, inculpatul ar fi primit banii respectivi în legatură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în indatoririle sale de serviciu, relative la ocuparea de către martor a unui post de asistent universitar pe perioada determinată (în specialitatea chirurgie generală în cadrul UMF Carol Davila București), îndatoriri ce puteau fi realizate de către inculpat prin oricare din actele care intrau în competența sa, în oricare din calitățile sale menționate anterior”, anunță ziare.com.

Back to top button