PoliticăSocialȘtirile 60m.RO

Traian Băsescu cere din nou reducerea salariilor cu 25%

Traian Băsescu în timpul crizei financiare din 2008 era la al doilea mandat de Președinte al României. Când România a fost lovită crunt de ultima criză financiară soluția pe care a găsit-o el pentru românii sărăciți deja de efectele colapsului financiar a fost tăiarea masivă a salariilor româniilor.

În 2020, Traian Băsescu se află încă la guvernare cu partidul său PMP și dă sfaturi Guvernului cum să ”ajute” România să treacă de iminenta criză financiară care începe să-și facă simțită prezența în urma situației de urgență declanșată de coronavirus. Soluția sa? Tăierea salariilor cu 25%!

Fostul președinte îl mai sfătuiește pe actual președinte Klaus Iohannis să nu relaxeze măsurile stării de urgență în ciuda cerințelor populației de a se întoarce la muncă și a-și deschide afacerile care se află în colaps.

Băsescu și-a pus oamenii lui și în actualul Minister de Finanțe, pe domnul Mironel Panţuroiu, care nu a venit cu nicio măsură fiscală care să ajute românii în această perioadă grea, dar care încasează bani de la români.

Omul lui Băsescu are însă câteva ”merite”, a fost implicat într-un scandal imobiliar. Acesta este acuzat că a vândut apartamente într-un complex numit Terra Residence, dar care erau ipotecate către bancă, dând astfel o țeapă oamenilor care doreau să înceapă o viață nouă în acel complex, notează adevarul.ro.

Back to top button