MagazinȘtirile 60m.RO

Câți români intră zilnic pe Facebook

Românii sunt cetățenii Uniunii Europene cu cea mai mare dependență de rețelele de socializare.

Doi din trei români au conturi de socializare și mai bine de jumătate dintre români fac cel puțin o accesare lunară.

Dintre toate cea mai căutată este Facebook și unde se regăsesc toate categoriile sociale, profesionale, de sex sau de vârstă.

În România există la acest moment mai multe accesări ale mediului online care vizează sau se fac prin rețelele de socializare.

Marea majoritate a utilizatorilor online accesează aproape zilnic platforma Facebook. Ei fac de obicei acest lucru pentru a urmări ultimele știri sau pentru a se informa despre ce mai face cercul de prieteni online.

Numărul de conturi de Facebook înregistrate în România depășește cu mult populație țării. Există mulți români care nu au doar un cont de socializare ci chiar mai multe. Se foarte multe ori se folosește pseudonimul sau conturile sunt pur și simplu false.

Și totuși… câți români folosesc rețelele de socializare? La acest moment mai bine de jumătate dintre români folosesc curent Facebook. Mai mult de două treimi accesează cel puțin o dată pe lună platforma de socializare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button