MagazinȘtirile 60m.RO

Andreea Bălan a rămas fără bani? Face reclamă la cosmetice

Andreea Bălan a rămas fără de bani? Aceasta s-a apucat și face pe pagina sa socializare reclamă la niște produse cosmetice.

Puțin probabil să fie așa, dar atunci când ești vedetă se impune să te implici și în campanii de imagine ale unor produse pe care le consideri perfecte pentru tine și pentru familia ta:

Mamicilor frumoaselor, eu am folosit din prima zi de viata a Ellei produsele Topfer Romania Oficial, le folosesc acum de asemenea la Clara si sunt foarte multumita 👧👶 👏🏻❤️🤗
Töpfer a creat gama Babycare pentru pielea bebelușului si a copilului. Ingredientele naturale, printre care se regăsesc gălbenelele și tărâțele de grâu, sunt exclusiv organice, protejează pielea împotriva iritațiilor și susțin vindecarea pielii inflamate. Produsele sunt foarte bine tolerate si nu conțin coloranți, conservanți, parfumuri de sinteză.
Descoperiti cosmeticele Töpfer, o alegere naturală pentru nou născuți și copii!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button