Social

VIDEO// Vlad Pascu se lăuda că are mulţi bani în timp ce consuma droguri: Mai mulţi decât o să aveţi voi dacă faceţi foame cu pateu toată viaţa

Într-un clip devenit viral pe reţelele de socializare, Vlad Pascu, tânărul drogat care a omorât doi studenţi în staţiunea 2 Mai cu maşina, este văzut în timp ce se lăuda că are mai mulţi bani “decât o să aveţi voi dacă faceţi foame cu pateu toată viaţa”.

“Fac dovada că pe numele meu există în momentul de faţă business-uri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi dacă faceţi foame cu pateu toată viaţa. Şi ăştia îi fac într-o lună”, a spus Pascu.

În acelaşi timp, o tânără care apare în clip alături de Pascu flutura o cutie cu Xanax, un calmant care conţine substanţa activă alprazolam.

Câteva clipe mai târziu, Pascu scoate în faţa camerei mai multe folii cu pastile.

“Oxicodona este viaţa noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, a putut fi auzită tânăra spunând.

HotNews.ro a verificat dacă pe numele lui Vlad Pascu există vreo firmă, însă, conform termene.ro, acesta nu deţine nicio afacere pe numele său.

Reamintim că, sâmbătă dimineaţa, Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a lovit un grup de opt tineri în staţiunea 2 Mai, omorând pe loc doi dintre ei, ambii studenţi la geografie în Bucureşti.

Pascu, fiind drogat în acel moment, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile. Decizia, care nu este definitivă, a fost pronunţată de Judecătoria Mangalia.

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Imediat după accident, Pascu a fugit, fiind găsit în Vama Veche.

Ulterior, el a declarat poliţiei că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi s-a răzgândit şi a susţinut că a crezut că a lovit o vacă. Pascu a fost depistat după accident ca fiind sub influenţa drogurilor. El consumase trei tipuri de droguri, printre care, cocaină.

Luni dimineaţa, într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Constantin Glugă, a declarat că Pascu a fost oprit de poliţişti de două ori înainte de a produce accidentul mortal de sâmbătă dimineaţa, însă a fost lăsat să plece de fiecare dată pentru că poliţia din localitate nu i-a făcut şi testul pentru droguri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button