SocialȘtirile 60m.RO

Justițiarul.Ro închis prin ordonanță. Puternică lovitură dată de Iohannis libertății de exprimare

JUSTITIARUL.RO reprezintă un site administrat de Albin Marinescu. Acesta a relatat de-alungul timpului despre ilegalitățile comise în România, inclusiv pe cele ale președintelui.

Investigațiile făcute de acest jurnalist din Sibiu au condus în cele din urmă la procesele în urma cărora Iohannis a pierdut cele două case.

Iată că a venit vremea răzbunării. Deși nu exista nici un motiv de limitare datorită pandemiri site-ul a fost închis. A fost o bună oportunitate pentru președinte să îi arate jur alistului cine deține puterea și cum se poate folosi de ea.

Decizia este o puternică lovitură aplicată presei libere, necontrolate politic. Platforma relata despre ilegalitățile din țară și corupția generalizată. Nu erau ocolite nici clanurile interlope cu puternice legături la vârful clasei politice.

Am verificat: de astăzi site-ul nu mai este funcțional. Se pune întrebarea: cine urmează? Ce monstruozități se vor mai comite sub masca stării de urgență? A cui gură se va mai închide? Ce ai voie să spui și ce nu?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button