Prima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Canalii. În plină pandemie șefii poliției din Dej petrec cu interlopii locali

Niște canalii, așa am putea cataloga pe acei polițiști care nu respectă legea și au dat petreceri private în vremuri de pandemie.

De parcă nerespectarea legii nu era suficientă, șefii poliției din DEJ au fost fotografiați petrecând cu membri cunoscuți ai lumii interlope locale.

Ce vedem noi în imagini? Polițiștii din Dej încălcând legea. Să fim corecți: o mică parte, unii dintre ei, chiar superiorii.

În timp ce colegii lor impun și respectă legea, făcându-și corect datoria față de țară, aceste… canalii… o încalcă. Au devenit o rușine pentru poliție.

A început o anchetă oficială și superiorii din Cluj anchetează situația extrem de gravă. Dar ce este de anchetat când imaginile spun totul: Alin Câmpean , șeful poliției din Dej, era acolo. Totul s-a petrecut la o cabană din Dej, departe de ochii lumii, dar un prost nu s-a putut abține să nu se fandosească cu o poză pe rețelele de socializare.

Valer Gavrilă, un alt superior de la Ordine publică era acolo.

Nu lipsea nici Sharpele Nebunu, o persoană binecunoscută a lumii interlope locale. Nu este el de talie județeană sau națională, dar tot un interlop rămâne.

Să fim clari: cinste celor 99% dintre polițiști care își fac treaba. Cei care nu respectă legea: marș din sistem afară.

sursa: www.adevarul.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button