PoliticăȘtirile 60m.RO

Băsescu speriat de moarte: nu apucă să se bucure de ce a „strâns”. Vrea măsuri suplimentare

Fostul președinte Traian Băsescu, responsabil pentru dezastrul economic al României după 2008, cere măsuri suplimentare.

Nu vă gândiți că îl doar pe el prea mult de români dar clasa politică din România și de prin lume a furat de s-a rupt.

Aflați acum la pensie doresc să se bucure de jaful comis și ce să vezi: virusul nu ține cont de bani, moartea vine și pentru sărac și peste bogat, și peste omul cinstit și peste cel hoț.

Traian Băsescu cere teste suplimentare dar noi știm cu toții că rata de infectare este mai mare. Ori acest lucru arată că acțiunea virusului are impact mai mic și nu mai mare.

Adică este posibil să avem rate și cu două cifre de infectare, dar populația nu prezintă simptome.

Ce vor politicienii? Noi să stăm în casă ca ei să fure în continuare. Cu starea de urgență se pot face achiziții fără licitație. De asta s-au și golit conturile statului, nu pentru că încasările nu ar fi fost.

Iată ce spune fostul președinte:

DECIDENŢI, FIŢI PRUDENŢI!
Încetaţi să mai falsificaţi nivelul de contaminare al populaţiei cu virusul SARS-COV-2.
Singura soluţie este să faceţi zilnic 10 -15 mii teste.
Începeţi testarea preponderent cu cei care s-au întors din Italia, Spania, UK, Franţa şi Germania şi pe cei cu care au intrat în contact dacă este cazul.
Nu relaxaţi măsurile până când nu veţi şti care este harta bolii COVID – 19 în România. Cum veţi face recomandările de reluare a activităţii industriale, de redeschidere a şcolilor, a hotelurilor şi restaurantelor sau reluarea zborurilor, în lipsa acestei baze de date, în lipsa unei hărţi a îmbolnăvirilor.
15 Mai este prea devreme, este riscant, este imprudent pentru relaxarea măsurilor.
Testaţi masiv populaţia !!!!!!!!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button