OpiniiȘtirile 60m.RO

Adrian Papahagi: rețeaua de pile și legături mafiot-securiste care conduce din perioada comunistă până azi

Profesorul Adrian Papahagi critică clasa politică actuală că nu construiește autostrăzi sau spitale ci plătește pensii speciale unei structuri mafio-securiste care conduce în fapt România:

Aici sunt banii Dvs.: nu autostrăzi, spitale sau măcar catedrale, ci pensiile speciale ale adevăraților stăpâni ai României – statul adânc, rețeaua de pile și legături mafiot-securiste care conduce din perioada comunistă până azi.

Specialistul, fost apropiat al președintelui Traian Băsescu, consideră că statul român nu trebuie să se împrumute, ci să taie din banii pe care îi cheltuie inutil:

Aștept ca Iohannis, care se indignează ușor când vine vorba de creștini, să aibă aceeași sfântă indignare și față de aparatul care beneficiază de aceste pensii nesimțite. Aștept ca liberalii Orban și Cîțu să taie de aici, înainte de a contracta noi împrumuturi pe spinarea copiilor încă nenăscuți ai acestei națiuni. Cel mai simplu și rapid e să supraimpoziteze pensiile speciale. Principiul este: pensii proporționale cu contribuțiile.

Back to top button