OpiniiPoliticăȘtirile 60m.RO

Rareș Bogdan: 13 000 din cei întorși acasă sunt prostituate, proxeneți, șuți, cerșetori, tâlhari, hoți, infractori cu violență

Afirmație extrem de dură a europarlamentului liberal Rareș Bogdan cu privire la românii întorși din diaspora acasă. El a afirmat că aproximativ 13 000 dintre aceștia sunt infractori, tâlhari, prostituate, proxeneți, șuți…

Cu toate acestea ei sunt doar o mică parte cei veniți acasă. Rareș Bogdan lansează cifre fanteziste: cică s-ar fi întors acasă peste un milion de români. El spune că pentru vreo 70 000 nu știm ce anume au făcut dincolo de granițe.

Am spus extrem de clar: din cei 1 milion de români veniți în țară din diaspora – marea majoritate oameni onești, muncitori, plecați din România din cauza condițiilor economice, pentru a-și căuta un trai mai bun – aproximativ 70.000 nu știm exact cu ce s-au ocupat în afara granițelor. Dintre aceștia, se pare că 8-10.000 sunt prostituate, proxeneți, șuți (2-3000), cerșetori, tâlhari, hoți, infractori cu violență. Aici, la aceștia trebuie să avem grijă, pentru că probabil vor fi predispuși să comită infracțiuni și pe teritoriul României. Sunt convins însă că poliția și organele competente îi au sub observație.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button